Meny Lukk

Tandemhopp

NOE FOR DEG?

Er du interessert å finne ut mer om det å hoppe fallskjerm? Tandemhopping er en aktivitet som gjør fallskjermhopping tilgjengelig for de fleste, uten at man behøver å legge ned mye tid og ressurser.

Som tandemelev har du muligheten til å ta dine første skritt mot frittfall på en trygg og kontrollert måte. Du vil være fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør, og kan nyte utsikten utover Mjøsa, Hamar by og omegn.

Hvert år gjennomfører HaGL fallskjermklubb rundt 120 tandemhopp, kanskje du blir en av dem? Eller kanskje du vil gi et gavekort til noen du er glad i (se info nedenfor).

Pris uten video: NOK 3800,-
Pris med video: NOK 5000,-

SELVE HOPPDAGEN:
Vi kontakter deg om det er for dårlig vær til å hoppe, det vil si overskyet, mye vind og/eller regn.
Kle deg i varme klær om det er kaldt, og lette klær om det er varmt. Du vil få en hoppdress til å ta utenpå klærne dine.
Når du kommer må du skrive under på noen skjemaer deriblant forsikring.
Du får en kort instruksjon/opplæring i hva du skal gjøre i flyet og hva du skal gjøre når du hopper ut.
Flyturen varer i ca 30 minutter, og dere vil være i frittfall ca. 30 sekunder før skjermåpning. Da er det god tid til å nyte utsikten, før dere lander trygt på bakken.
Til sammen tar det ca 1 time inkludert opplæring, flytur og hopp.

LES DETTE FØR BESTILLING:
Hopper må være fylt 18 år, eller fylt 16 år med underskrift fra BEGGE foresatte, på vårt skjema.
Ha normal god helse, se egenerklæring nedenfor. Dersom du ikke kan signere med god samvittighet må du ta en egen legesjekk.
Hvis du har fylt 70 år må du ha med skriftlig legeerklæring som sier at du er ansett frisk og i stand til å gjennomføre et tandemhopp, i tillegg til at tandeminstruktør finner deg skikket til å hoppe. Se legeerklæring under.
Ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).
Maksimal vekt: 95 kg.
Maksimal høyde: 195 cm.

TANDEMBOOKING:
Vi trenger navn på hopper og telefonnummer (vi kan nå dere på ved eventuell avlysning). Hvis man ønsker å forevige øyeblikket med video må vi vite dette ved bestilling. Da vil man i ettertid motta en redigert video med musikk.

Ring Helene Rennehvammen på mobil: 90 01 03 06, eller send mail. Det er ønskelig med bestilling over telefon.

Betaling gjøres på selve hoppdagen.

Avbestilling må vanligvis skje i god tid, helst en uke før.

GAVEKORT:
Last ned gavekort her, skriv ut og gi i gave. Da kan personen selv ringe for å booke passende tidspunkt.

NB! Betaling gjøres samme dag som hoppet gjennomføres.

LEGEERKLÆRING:
«Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut).

Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.»

PS: Vi driver klubben på dugnad og er ikke en kommersiell bedrift. Derfor kan det en sjelden gang gå noen dager før du får svar, hvis vi er bortreist eller opptatt med andre ting. Vi svarer så fort vi kan!

Legg igjen en kommentar