Meny Lukk

Fallskjermkurs

Noen gang tenkt at fallskjermhopping høres spennende og artig ut, eller har tenkt på tandemhopp? Hva er bedre enn å ta opplevelsen helt ut – være den som hopper ut av flyet, trekker fallskjermen og lander den? På den måten kan du bryte noen grenser og utfordre deg selv. Bli med på å mestre en ny sport der himmelen er din lekeplass.

HaGL fallskjermklubb kurs varer over ca. 10 timer. Ved hjelp av våres kunnskapsrike og flinke instruktører blir dere drillet på utsprang, fallstilling og nødprosedyre. I tillegg vil du lære om utstyret, påseling, skjermflyging og landing. Du lærer alt du trenger for å gjøre ditt første selvstendige fallskjermhopp.

På vei opp i flyet vil du mest sannsynlig være spent, og hoppet i seg selv blir en helt ny opplevelse! Vell nede på bakken kan du rope hurra, og dele opplevelsen med de andre kurskameratene dine!  

Kurset vil foregår i våre klubblokaler på Hamar flyplass fredag ettermiddag, og hele lørdag og søndag.

Kursdatoer:

19-21 oktober 2018

Se HaGL fallskjermklubb sine facebooksider for oppdatert informasjon om kursdatoer. 

Påmelding og betaling:

Påmelding:
Meld deg på kurset på Min idrett, og betal lisens og klubbkontigent. Fremgangsmåte finner du her.
Resterende beløp betales uken før kurset.
 
Hvis du lurer på noe, eller ikke får betalingsinformasjon på min idrett kan du ta kontakt med Helene Rennehvammen på kurs@hagl.no eller på tlf. 900 10 306.
 

Når du har betalt lisens 830,- og klubbkontigent 1250,-/1750,- (over og under 25 år, da er du påmeldt fallskjermkurset. En uke før kurset betales resterende sum på 5 500,- til HaGL fallskjermklubb på konto nr. 1503.26.81341.

Prisen inkluderer kurs, eksamen, de 6 første hoppene, leie av utstyr de første 26 hoppene, forsikring og medlemskontingent ut året. Trenger du ett sted å overnatte, kan du overnatte gratis på flyplassen, ta kontakt med kursansvarlig for mer informasjon. 

Krav til fallskjermelev:

  • For å hoppe fallskjerm i Norge må du være fylt 16 år. Om du er under 18 må den eller de som har forsørger-ansvaret godkjenne skriftlig med signatur.
  • Pga utstyrs-begrensninger kan man ikke veie over 100 kg.

Ta med til kurset:

  • For å delta på kurset må legeundersøkelse være bestått og medbringes til kurset. Ta med dette skjemaet til legen. 
  • Ta med klær slik at du kan være ute.
  • Ta med sko som går over anklene.